fbpx
Transport gratuit la comenzi de peste 198 lei
My Cart
lei
Politica de livrare

EXPEDIERE PRODUSE

Expedierea produselor Lampadaria Design se realizează personalsau prin curier rapid Ecolet – Urgent Cargus sau Dpd, costul expedierilor fiind suportat de către dumneavoastră. Produsele sunt expediate în termen de maxim 72 ore de la primirea comenzii.Totuși, se poate întâmpla ca un anumit produs să nu fie disponibil pe stoc. În această situație veți primi un timp estimativ de livrare. Ambalajul este adecvat transportului de produse fragile.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Comenzile pot fi plătite online, cu card bancar sau prin ramburs.

COSTURI EXPEDIȚIE

Comenzile plasate din Cluj-Napoca au un cost de livrare de 10 lei și se vor livra în maxim 2-3 zile de la plasarea acestora.

În alte localități din țară comenzile se trimit prin curier rapid, iar costul de livrare este de 20 lei (include atât produsul, cât și ambalajul)

Taxa de transport va fi adăugată la prețul total al produselor comandate și va apărea în coș înainte de a trimite comanda.

Dacă locuiți într-o localitate unde curierul rapid aplică tarife suplimentare pentru transport, vă rugăm să ne contactați telefonic pentru a discuta despre alte modalități de transport.