fbpx
Transport gratuit la comenzi de peste 198 lei
My Cart
lei
Politica de retur

În calitate de consumator aveți dreptul de a renunța la cumpărare, fără a fi nevoit să justificați. Decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intrați în posesia produsului. Se va achita contravaloarea taxei de curierat retur.

Produse personalizate  nu se pot returna, conform legii, deoarece sunt facute pe comanda si nu pot fi revandute.

Clienții nemulțumiți de produs îl pot returna sau pot alege un alt produs care se încadrează în aceeași sumă. Produsele pot fi returnate doar în ambalajul original, în maxim 14 zile de la primirea acestuia. Acesta va fi returnat în aceeași stare, fara a fi deteriorta produsul. Contravaloarea produselor va fi returnată în maxim 14 de zile de la data returnării.

Pentru clienții care doresc să opteze pentru un alt produs, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 7 zile de la data returnării produselor comandate.

Cheltuielile de transport în cazul retururilor sunt suportate exclusiv de către client.

Pentru a renunța la o comandă clientul trebuie să notifice compania printr-un email sau telefon.Lampadaria Design nu își asumă răspunderea pentru reclamațiile realizate după acest termen.

Doar clienții persoane fizice pot renunța la o comandă, conform legislației în vigoare.