fbpx
Transport gratuit la comenzi de peste 198 lei
My Cart
lei

De ce sa alegem producatori locali?

Termenul de producator local a inceput sa prinda contur in perceptiile noastre doar de cativa ani incoace in adevaratul sens al semnificatiei lui.
Micii producatori au inceput timid sa inteleaga conceptul, sa ii vada oportunitatea si importanta abia dupa ce am fost sufocati de marfa de import care umple rafturile lanturilor de magazine din jurul nostru.
Participand zilele trecute la Targul de Primavara – Handmade Transilvania ne-am dat seama ca exista o comunitate de oameni faini cu o multime de idei excelente, produse pe care nu le gasim in alte parti daca nu stim de ele. Multa creativitate, bucurie si entuziasm, toate intr-o atmosfera relaxata se petrec la un astfel de targ. Ne bucuram ca am fost primiti in aceasta familie cu multa caldura si apreciere.
O sa incercam atat cat ne sta in putinta sa mai vorbim despre acesti oameni absolut minunati, daca aveti ocazia sa cumparati ceva de la ei faceti-o fara retineri, garantam satisfactia.
Ca si exemplu de stare de spirit este ca atunci cand te intorci de la ghena dupa ce ai pus sticla la ‘sticla’ si cartonul la ‘carton’. Este vorba de normalitate iar faptele bune aduc rasplata lor, stim asta cu totii.
Dintr-o astfel de interactiune toata lumea are de castigat, tu pleci acasa cu un produs in care s-a investit daruire si emotie, il cunosti pe omul care a facut asta, iar acesta pleaca acasa cu entuziasm si apreciere pentru munca lui care in proportie de 90% este facuta din pasinue. Banutii raman in comunitate, lucru perfect sanatos si de preferat daca tinem la casa, orasul si meleagurile noastre romanesti.

Leave your thought