fbpx
Transport gratuit la comenzi de peste 198 lei
My Cart
lei
Politica de retur

├Än calitate de consumator ave╚Ťi dreptul de a renun╚Ťa la cump─ârare, f─âr─â a fi nevoit s─â justifica╚Ťi. Decizia de renun╚Ťare ╚Öi f─âr─â a suporta alte costuri dec├ót cele prev─âzute la art.13 alin.(3) ╚Öi art.14 din O.U.G Nr.34/2014, ├«n termen de 14 zile ├«ncep├ónd de la ziua ├«n care intra╚Ťi ├«n posesia produsului. Se va achita contravaloarea taxei de curierat retur.

Produse personalizate  nu se pot returna, conform legii, deoarece sunt facute pe comanda si nu pot fi revandute.

Clien╚Ťii nemul╚Ťumi╚Ťi de produs ├«l pot returna sau pot alege un alt produs care se ├«ncadreaz─â ├«n aceea╚Öi sum─â. Produsele pot fi returnate doar ├«n ambalajul original, ├«n maxim 14 zile de la primirea acestuia. Acesta va fi returnat ├«n aceea╚Öi stare, fara a fi deteriorta produsul. Contravaloarea produselor va fi returnat─â ├«n maxim 14 de zile de la data return─ârii.

Pentru clien╚Ťii care doresc s─â opteze pentru un alt produs, noua comand─â va fi procesat─â ╚Öi expediat─â ├«n maxim 7 zile de la data return─ârii produselor comandate.

Cheltuielile de transport în cazul retururilor sunt suportate exclusiv de către client.

Pentru a renun╚Ťa la o comand─â clientul trebuie s─â notifice compania printr-un email sau telefon.Lampadaria Design nu ├«╚Öi asum─â r─âspunderea pentru reclama╚Ťiile realizate dup─â acest termen.

Doar clien╚Ťii persoane fizice pot renun╚Ťa la o comand─â, conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare.